Dagen har kommet

Før man vet ordet av det så sier kalenderen 19. juni, og nå er det ca. for sent med ting man ikke har fått gjort. Vi er selvsagt klare til å dra nå i ettermiddag, men det er noen få ting vi ikke fikk tid til å gjøre før avreise:

  • Vi fikk ikke tak på noen hagenisse som vi kunne frigjøre og ta med på sitt livs tur. Nordmenn har tydeligvis, mot alle odds, for god smak til å plassere små dekorative hagenisser i hagene sine. Skuffende.
  • Vi har ikke funnet ut hvordan vi skal ordne med nett-tilknytning mens vi er på veien. I byene bør vi få tilgang til ulike trådløse nettverk, kanskje til og med gratis sådan, men å få nett over GSM-nettet ser ut til å være umulig hvis man ikke har et amerikansk personnummer.
  • Vi har for øyeblikket ikke fått til en fornuftig løsning for offline Wikipedia-tilgang. Dette vil være essensielt på lange bilturer, både for å hjelpe til med fakta-sjekking (så langt man kan stole på fakta som står i Wikipedia) og for å sjekke opp informasjon om steder og severdigheter på veien. Undertegnede har forhåpentligvis en fornuftig løsning på plass før avreise klokka 17 i dag.

Nå skal jeg faktisk begynne å pakke selv …

3 thoughts on “Dagen har kommet

  1. I USA har de vel så mange hagenisser at det sikkert går bra om dere stjeler en 😉

    Bra du begynner å pakke NÅ ^^

    God tur anyway! 🙂

Comments are closed.