Grand Canyon

Dagen i dag startet med frokost på IHOP, selv var jeg ikke så sulten, så jeg bestilte en salat. Da vi fikk servert maten viste det seg at en salat i USA ikke er helt det samme som en salat i Norge. Denne salaten inneholdt i tillegg til kaninfôret: én nystekt kyllingfilet, et par egg, og masse bacon. Klarte ikke å spise opp denne frokosten heller …

Etter å ha kranglet med GPS-en en god stund i Flagstaff fikk vi til slutt rotet oss inn på I-40 på vei mot Grand Canyon, en tur på snaue to timer. Monument Valley og Meteor Crater var fantastiske opplevelser, men selv ikke sammenlagt kan de slå Grand Canyon. Du går gjennom skogen og plutselig har man den enorme Grand Canyon forran seg. Det er rett og slett en opplevelse som ikke kan beskrives med ord. Det første som slår man er at dette er «fake», det er for bra. Det ser ut som om man har et enormt maleri forran seg når man kommer ut av skogen.

På vei fra Grand Canyon til Phoenix kjørte vi gjennom småbyen Sedona gjennom Oak Creek. En vei ikke ulik Trollstigen hjemme i Norge. Mange westernfilmer er skutt i dette området, og landskapet er som vi kjenner det fra filmene. Rødt, tørt og mange store kaktuser.

OBS! Mange flere bilder finnes i galleriet vårt.

7 thoughts on “Grand Canyon

 1. Flotte bilder:-) Forresten.. Portland er kjempefint! Dere skal vel kjøre 101? Helt nydelig. Sørg for at dere får med dere Cannon Beach. (Jeg har vært på roadtrip i USA, jeg også. Hehe..) Jeg kjenner en del folk i Oregon, blant annet i Portland. Veldig trivelig by.

 2. Følger ivrig med og dere skal ha for bra blogging og ikke minst bra bilder. Litt av et eventyr dere er på… 🙂 Savner han i rød t-shirt på bildene der, sørg for at han blir med hjem, hehe 🙂

 3. Var det bare ett utkikkspunkt? Synes at flesteparten av bildene er tatt fra samme synsfelt? Glimrende fine bilder forresten!! 😀 Grand Canyon er en av plassene jeg vil dra til en gang 🙂 God tur videre 🙂

 4. Ser ut som dere har en fantastisk fin tur. Kos dere! Trond Viggo – ta med en øl til onkel (hvis du får kjøpt)

 5. Vi er like ivrige og holder oss oppdatert her på Skjetten også. Olav har ventet på at Trond skulle skrive, så nå er han fornøyd. Drømmer oss bort med fine bilder:)

 6. Til TROND
  DU MÅ SKRIVE MER.
  Når du var på Monument Valley kjente du igen noe fra Motorstorm.
  Gleder meg til du kommer til tilbake og får høre om turen.
  Hilsen Olav

 7. @Olav Får se hva man får til 😛 Kjente igjen mye fra spillet, men vi holdt oss på veien. Har forresten også sett masse billboards, men prøver å ikke hoppe gjennom dem 😛

Comments are closed.